Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Det ka' vi også

Ud over at udstille og sælge kunstværker tilbyder Gallerie Rasmus også en række andre ydelser, som du kan læse mere om her.

Kunsthandel

Vores kunsthandel er din mulighed for at gøre et godt køb. Vi har udvalgt en række værker, som du kan købe til en fordelagtig pris. Du kan se værkerne her på hjemmesiden.

Læs mere om kunsthandel her


Grafik til salg

Du kan finde et stort udvalg af grafiske tryk af vores kunstneres værker her på hjemmesiden og i galleriet i Odense. Der bliver normalt trykt et begrænset oplag af hvert værk. Kan købes med og uden ramme.

Læs mere om grafik til salg her


Indramning af billeder

I Gallerie Rasmus kan du få indrammet dine billeder. Vi har et stort udvalg af forskellige rammetyper, og med vores erfaring kan vi give dig en god vejledning ved valg af indramning. Galleriet tilbyder rimelige priser og hurtig levering.

Læs mere om indramning af billeder her


Udsmykning for virksomheder

I dag ønsker de fleste virksomheder at skabe et spændende miljø for de ansatte, såvel som for de besøgende. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad der hænger på væggene, og vi hjælper jer gerne med at finde det helt rigtige udtryk for jeres virksomhed.

Læs mere om virksomhedsudsmykning her


Leje af kunst

Som virksomhed eller institution kan du leje kunst på fordelagtige vilkår. Typisk lejer I værkerne for et år ad gangen. Det betaler I en lejepris for, og 90 % af dette beløb kan I købe kunst for i vores galleri. Vi lejer kunst ud i hele Danmark.

Læs mere om leje af kunst her


Tilbud til kunstforeninger

Gallerie Rasmus har stor erfaring med at arrangere udstillinger i kunstforeninger. Vi har en række kunstnere tilknyttet galleriet, og der kan eksempelvis arrangeres en separatudstilling med en af vore kunstnere. En udstilling kan også sammensættes med værker af flere forskellige af galleriets kunstnere.

Læs mere om vores tilbud til kunstforeninger her


Bogudgivelser

Gallerie Rasmus står bag udgivelsen af en række bøger om kunst, kunstnere etc. under navnet 'Forlaget Rasmus'. Vi kan bl.a. nævne Anne Juul Christophersen & Dorthe Steenbuch Krabbe, Ann-Lisbeth Sanvig og Hannah Skarsholm.

Læs mere om bogudgivelserne her