Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Det kan vi også

Udover at udstille og sælge kunstværker tilbyder Gallerie Rasmus også en række andre ydelser, du kan læse mere om her.

Kunsthandel

Vores kunsthandel er din mulighed for at gøre et godt køb af kunst, der ikke normalt viser sig i Gallerie Rasmus.

Læs mere om kunsthandel her


Grafik til salg

Du kan finde et stort udvalg af grafiske tryk af Galleriets kunstneres værker her på hjemmesiden. Der bliver trykt et begrænset oplag af hvert værk, alle originalt signeret af kunstneren. De kan købes med og uden ramme.

Læs mere om grafik til salg her


Indramning af billeder

I Gallerie Rasmus kan du få indrammet dine billeder. Vi har et stort udvalg af forskellige rammetyper, og med vores erfaring kan vi give dig en god vejledning ved valg af indramning. Galleriet tilbyder rimelige priser og hurtig levering.

Læs mere om indramning af billeder her


Udsmykning for virksomheder

I dag ønsker de fleste virksomheder at skabe et spændende miljø for de ansatte, såvel som for de besøgende. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad der hænger på væggene, og vi hjælper jer gerne med at finde det helt rigtige udtryk for jeres virksomhed.

Læs mere om virksomhedsudsmykning her


Leje af kunst

Som virksomhed eller institution kan du leje kunst på fordelagtige vilkår. Typisk lejes værkerne et år ad gangen. Der betales der en lejepris for, og 90 % af dette beløb kan I købe kunst for i vores galleri. Vi lejer kunst ud i hele Danmark.

Læs mere om leje af kunst her


Tilbud til kunstforeninger

Gallerie Rasmus har stor erfaring med at arrangere udstillinger i kunstforeninger. Vi har en række kunstnere tilknyttet galleriet, og der kan eksempelvis arrangeres en separatudstilling med en af vore kunstnere. En udstilling kan også sammensættes med værker af flere forskellige af galleriets kunstnere.

Læs mere om vores tilbud til kunstforeninger her


Bogudgivelser

Gallerie Rasmus står bag udgivelsen af en række bøger om kunst, kunstnere etc. under navnet 'Forlaget Rasmus'. Vi kan bl.a. nævne Anne Juul Christophersen & Dorthe Steenbuch Krabbe, Ann-Lisbeth Sanvig og Hannah Skarsholm.

Læs mere om bogudgivelserne her