Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Udlejning af kunst til virksomheder og institutioner

Gallerie Rasmus har mange års erfaring med udlejning af kunst til virksomheder og institutioner.

Vi kommer gerne på besøg hos jer, så vi i fællesskab kan finde frem til det udtryk, der passer til jer. Værkerne kan være både af forskellige medier som eksempel malerier, grafik og skulpturer. Det er muligt at få skiftet værkerne ud, så de kan passe helt perfekt til jeres virksomhed. 

 

Brug 90 % af den indbetalte leje på at købe kunst

Vi bringer og henter værkerne over alt i landet, og vi har selv forsikret vores ophængning hos jer.

Virksomheden betaler et månedligt beløb for at leje kunsten. Beløbet fastsættes i forhold til antal lejede værker. 90 % af den indbetalte leje er jeres opsparing og kan bruges til køb af kunst i Gallerie Rasmus.

Hvis en virksomhed indgår en aftale, om leje af kunst, vil lejeudgifterne kunne fratrækkes som en helt almindelig driftsomkostning. Ved køb af kunst for opsparet leje, tilbageføres lejen og købet kan fratrækkes efter de gældende skatteregler.

Frister dette, er I meget velkomne til at kontakte Gallerie Rasmus Odense for en uddybende snak.

Ring til os på telefon: 65 91 88 33, eller send os en mail på adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.