Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Tilbud til kunstforeninger

Mange kunstforeninger henvender sig til Gallerie Rasmus for at spørge, om de kan få arrangeret en udstilling i deres forening. Det kan sagtens lade sig gøre. Også ofte med kort varsel.

I Gallerie Rasmus samarbejder vi omkring 30 danske og udenlandske kunstnere, og vi arrangerer også gerne udstillinger uden for vore gallerier. Derudover ligger vi inde med et stort udvalg af malerier og grafiske værker af såvel danske som udenlandske kunstnere, som vi ikke har et fast samarbejde med.

En udstilling i Jeres kunstforening kunne f.eks. være en separatudstilling med en af vore faste kunstnere, eller en blandet udstilling, som kan bestå af 3-4 kunstneres værker, sat sammen efter jeres smag ...

Klik ind på Kunstnere og se, hvilke kunstnere vi samarbejder med.

Betingelser i forbindelse med udstillinger i kunstforeninger

  • Gallerie Rasmus sørger for udbringning og afhentning af udstillingen.
  • Udstillingen hos jer, er forsikret af Gallerie Rasmus. 
  • Udstillingen løber normalt en måned.
  • Med udstillingen følger en værkliste med angivelse af kunstnernavn, værker og priser
  • Kunstforeningen køber for minimum 5.000 kr. pr. udstilling, hvis ikke andet er aftalt.

Hvis en sådan aftale kan friste, er I meget velkomne til at kontakte Gallerie Rasmus Odense for en uddybende snak.

Ring til os på telefon: 65 91 88 33, eller send os en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Besøg Gallerie Rasmus i Odense

Hvis jeres kunstforening kunne tænke sig at besøge galleriet, laver Gallerie Rasmus gerne et arrangement for jer. Det kunne for eksempel være et møde med en kunstner eller et foredrag. Det er også muligt at henlægge et bestyrelsesmøde i galleriet. Kontakt os for en aftale.