Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Udsmykning af virksomheder og institutioner

Når vi i galleriet sælger et kunstværk, ser vi sjældent, hvordan værket kommer til at hænge eller stå. Men med udsmykninger forholder det sig anderledes. Som reglen er det os, der sammen med virksomheden finder frem til, hvilke kunstnere, der vil kunne løse opgaven, og hvordan det færdige resultat skal være.

 

 

Skab et spændende miljø og udtryk

I dag ønsker de fleste virksomheder at skabe et spændende miljø for de ansatte, såvel som for de besøgende. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad der hænger på væggene. Uanset hvilken form for virksomhed der er tale om, så er det vores erfaring, at en god kunstnerisk udsmykning er af væsentlig betydning for firmaets image. Én ting er det billede, som virksomheden ønsker at tegne af sig selv overfor omverdenen, men lige så vigtigt er det arbejdsmiljø, som virksomheden skaber for sine ansatte.

En udsmykningsopgave behøver bestemt ikke være løst på to dage. En løsning kan være, at vi udsmykker det ønskede areal. Virksomheden har herefter udsmykningen hængende i en måned eller mere - alt efter, hvad der aftales. Herefter finder vi i fællesskab frem til, hvilke afsnit, der fungerer godt. De områder, hvor udsmykningen efter virksomhedens mening ikke fungerer, laver vi om. Efter endnu en periode snakker vi sammen på ny og finder ud af, om løsningen nu er fundet - ellers tager vi endnu en runde.

Det væsentligste er, at man bliver tilfreds med resultatet. Det er mindre vigtigt, om det så skulle tage et år, inden vi når frem til den helt rigtige løsning.

Husk! - Det, som hænger på væggene, er med til at tegne et billede af virksomheden.

 


Udsmykningsopgave for Odense Havn

Havnekontoret bestilte en udsmykningsopgave hos galleriet. Narcis Gironell blev valgt til at skabe et værk specifikt til kontoret. Resultatet blev et stort maleri, der dækker samtlige etager i bygningen.