Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Take Away Dalí


Gallerie Rasmus er lukket ned indtil videre pga. corona-restriktionerne.
Folk kigger ind ad vore vinduer og nogle vil gerne købe et billede eller to.

Hvad gør man? Vi ringede til en corona-hotline og forklarede problemet, hvorefter der blev stille i røret. Endelig vendte vedkommende tilbage. Svaret lød: hvis I aftaler et køb pr. telefon og pengene overføres via bank eller MobilPay, må køberen godt få varen udleveret i galleridøren eller få varen bragt ud.

Sådan kan man handle med Take Away Kunst!

Vores samarbejdspartner, Peter Olufsen, som ejer noget nær 300 værker af Salvador Dalí, ringede nogenlunde samtidig og spurgte, om ikke vi skulle lave nogle corona-tilbud på Dali.

Som sagt, så gjort. Vi har hængt udvalgte Dalí-værker op i Gallerie Rasmus, sal 15. Indtil vi åbner igen, kan værkerne opleves virtuelt på en lille film, som du finder på vores hjemmeside. Samme sted kan du downloade en værkoversigt, hvor det fremgår, at de i forvejen rimelige priser er sat ned med 20%.

Se værkliste her 

Nu har du chancen for at få et værk af Salvador Dalí hjem i stuen, uden at du behøver at rejse dig fra sofaen.
Vi bringer ud på hele Fyn efter nærmere aftale.  Der er selvfølgelig også den mulighed at afhente værket ved galleri-døren.