Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kalender

Her kan du se en oversigt over udstillinger og andre aktiviteter i Gallerie Rasmus.

Udstillinger i gallerierne

Under Odense og Skagen kan du læse meget mere om aktuelle og kommende udstillinger i gallerierne. 


Art Herning 1.-3. februar 2019

Art Herning afholdes i MCH Herning Kongrescenter 1. - 3. februar 2019 - messen åbnes fredag 1. februar kl. 14.00.

Kunstmessen afholdes for 22. gang i MCH Herning Kongrescenter med deltagelse af 40-42 gallerier fra det meste af landet.
Der forventes kunstværker fra omkring 250 danske og internationale kunstnere - såvel kendte navne som nye, spirende talenter på kunstscenen.

Gallerie Rasmus udstiller værker af en række af vores kunstnere:

 

Åbningstider
Fredag 1. februar kl. 14.00-19.00 (ferniseringsdag)
Lørdag 2. februar kl. 11.00-17.00
Søndag 3. februar kl. 11.00-17.00

Fribilletter
I Gallerie Rasmus Odense udleverer vi fribilletter gældende til ferniseringsdagen fredag d. 1.2. efter først-til-mølle-princippet. Fribilletterne kan afhentes i galleriet.

Du kan få tilsendt fribilletter via mail, der gælder til en valgfri dag. Det fungerer sådan, at du sender en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og beder om det ønskede antal fribilletter. Derefter sender vi en personlig kode til dig, som du skal klikke ind og aktivere på Art Hernings hjemmeside.

Få fribilletter: Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi ses i Herning!

Billetpris er normalt kr. 80 pr. person. Børn under 12 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Læs mere her: http://www.artherning.dk/

 Anne Krøner
 

Gitte Degnemark

 


Bolig & Livsstilsmessen 2.-3. marts 2019 - Marienlystcenter, Windelsvej 138 Odense C


Hillerød Kunstdage 29.-31. marts 2019 - FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Hiillerød Kunstdage, Nordsjællands mest alsidige kulturbegivenhed over tre dage med kunst i hele Hillerød og et rent mekka for alle kunstinteresserede.
Du finder særudstillinger, festlige ferniseringer og workshops. Du kan møde kunstnerne, komme på særomvisninger og opleve unikke særudstillinger. I FrederiksborgCentret er der stor kunstmesse med over 100 udstillere, særudstillinger og Den Censurerede Forårsudstilling med prisuddeling og publikumskonkurrence.

Særudstilling 2019 i FrederiksborgCentret – Dalís Verden
Værker af den spanske surrealist Salvador Dalí (1905-89)Man kan ikke opremse de 10 betydeligste kunstnere i det 20. århundrede uden at nævne navnet Salvador Dalí. Salvador Dalí var allerede som ung en dygtig raderer og blandede sig siden engageret i produktionen af sine mange grafiske tryk. Med skarpsleben radernål rettede og tilføjede han detaljer før godkendelsen af de grafiske plader til tryk. Takket være et nært samarbejde med Danmarks førende Dalí-specialist, Peter Olufsen, kan Gallerie Rasmus præsentere en omfattende særudstilling med Salvador Dalí-grafik ved Hillerød Kunstdage.

På udstillingen vises bl.a. signerede prøvetryk fra Salvador Dalis foretrukne grafikværksted J.J. Rigal i Paris samt en række grafiske blade, der stammer fra enken Denise Rigals private samling, bragt til Danmark af Peter Olufsen. Denne udstilling byder på en sjælden lejlighed til at se en imponerende samling af Dalí-grafik. Da de fleste af værkerne vil være til salg, er der faktisk også mulighed for at erhverve et eller flere af mesterens originale håndsignerede grafiske blade til en fornuftig pris. Der udstilles også skulpturer, tryk af vægtæpper, glas og skulpturer.

Under messen holder Peter Olufsen foredrag om Salvador Dali og hans grafiske værker.