Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Gallerie Rasmus i København

Jeg har valgt at lukke galleriet på Hauser Plads i København efter 20 gode år. Men vi kunne alligevel ikke helt undvære at vise kunst i København. Derfor indleder vi 10.8.18 et samarbejde med Galleriet Kielberg & Co, Gothersgade 105, 1123 København K .

Vi vil fremover benytte Galleriets vægge til skiftende udstillinger.

Kielberg & Co ligger på Gothersgade i det idylliske kvarter midt i København – med et fantastisk gademiljø bl.a. på Strøget – kun få minutters gang fra Nørreport station. Der er flere offentlige transportmidler, som kører ind til indre by, og hvis du har bil, er der en del parkeringskældre i området.


Kærlig hilsen
Rasmus 


Kunstforeningen Rasmus København

Kunstforeningen Rasmus København har ca. 80 medlemmer, og formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker dels ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer ved den årlige generalforsamling, dels ved efterferniseringer og besøg og rejser til udstillinger i Danmark og i udlandet. Det årlige kontingent er 1.000 kr.

Læs mere om Kunstforeningen Rasmus København her