Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger København 

Gallerie Rasmus udstiller hos Kielberg & Co, Gothersgade 105, 1123 København K

  • Gitte Degnemark - grafik
  • Raymond Waydelich - mixed media, gravure m.m.
  • Artigasplanas - skulptur

 

Gitte Degnemark

Gitte Degnemark (født 1973) kommer oprindeligt kommer fra Fyn, men har sammen med mand og børn bosat sig i Alslev ved Varde, hvor hun har bygget et stort atelier. Gitte Degnemark brænder for portrættet. Ikke bare det at gengive et ansigt, men det at udforske mennesket bag ansigtet og tilføje stemning, ord eller figurative detaljer, der gør værket til en totaloplevelse. På en collageagtig avisbaggrund, hvor hun finder rammende ord i en overskrift eller fra linjerne i en artikel, maler hun portrætter, der illustrerer og understøtter det skrevne ord. Det er hendes måde at sætte fokus på dybe og alvorlige emner.

Gitte Degnemark   Gitte Degnemark

Raymond E. Waydelich

Fabeldyr, krokodiller, katte og andre dyr. Parafraser over Velaquez´ Las Meninas og hyldest til Da Vinci - mange forskellige motiver og udtryk finder vej til den franske kunstner Raymond E. Waydelichs kunst.

Raymond Waydelich   Raymond Waydelich

Artigasplanas

Joan Artigas Planas fortæller selv om sin kunst: "Mine skulpturer er en blanding af figurativ og abstrakt kunst. Grundlæggende arbejder jeg med to materialer, bronze og stål. Mine kvindelige figurer repræsenterer præstinder, saberinder eller fantastiske væsner placeret i fastfrosne øjeblikke."


Artigasplanas
 
Artigasplanas

Gallerie Rasmus har lavet en aftale om at bruge væggene hos Kielberg & Co’s til skiftende udstillinger. Kielberg & Co ligger på Gothersgade i det idylliske kvarter midt i København – med et fantastisk gademiljø bl.a. på Strøget – kun få minutters gang fra Nørreport station. Der er flere offentlige transportmidler, som kører ind til indre by, og hvis du har bil, er der en del parkeringskældre i området.