Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Viveca Møller

Viveca Møller fortæller selv: "Jeg er "verdensborger". Jeg blev født og voksede op i Helsingborg, Sverige. Jeg har en ph.d. i børnepsykologi fra Københavns Universitet. Jeg har boet i Danmark i mere end 30 år. Efter nogle år i London deler jeg nu min tid mellem vores hus i Provence og Danmark.

Jeg har været en kreativ kunstner siden midten af ​​80'erne. Det hele begyndte med decoupage. Senere begyndte jeg med mosaik og glasmaleri. Fra slutningen af ​​90'erne føjede jeg tapetdesign til mit kunstneriske repertoire - opmuntret og inspireret af min ven og mentor Jacqueline Hauser. For nogle år siden skiftede mit fokus tilbage fra tapet til decoupage, men nu i form af glasdecoupage. Jeg var fascineret af tanken om at gå videre fra den todimensionale verden for at udforske de muligheder for at skabe rum, der også er forbundet med decoupage.

Under mine mange rejser over hele verden - især til Japan, Kina, Indien, Finland, Irland og Italien, har jeg fået mange indtryk, som har påvirket min kunst. Mine motiver er inspireret af samtidskunst og antikviteter fra Østen og Vesten - men først og fremmest af mit liv i hjertet af Provence med de unikke farver, landskaber og stemninger."