Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle kunstudstillinger i Odense, Ny Vestergade nr. 8+9


”Jul i Rasmus”

I Gallerie Rasmus begynder julen den 22. november
Julefernisering fredag den 22. november kl. 14.00 – 18.00
Alle er velkomne!

Gallerie Rasmus, Ny Vestergade 9

Vi viser en række malerier og skulpturer af en række spændende kunstnere både fra vores galleri og vores kunsthandel. Der er bl.a. værker af: Anders Moseholm, Artigasplanas, Anne Brerot, Anton Heyboer, Peter Carlsen, Laura Iniesta, Nina Kleivan, Asger Jorn, Roberto Matta, Pere Sala, Benjamin Torcal og Lene Regius.

Herudover en række kunstnere vi først kender navnene på når vi har fået gjort udstillingen klar til åbningen.

Gallerie Rasmus, Ny Vestergade 8
Udstilling i stueetagen
Kig ind i den blandede landhandel, få en kop kaffe eller et glas vin og nyd den nye ophængning. Vi har gået vore lagre igennem, og fundet en masse grafik, maleri og andet kunstværk, som vil blive solgt til julegavetilbudsforæringspris .

Flere Juletilbud på 1. sal

Som altid er der masser af spændende juletilbud på 1. sal i nr. 8. Her vises værker - både af galleriets kunstnere og fra vores kunsthandel – til de fordelagtige Rasmus-julepriser. Du kan helt sikkert finde kunst, der lige passer til dit juletræ. I år kan du virkelig gøre et kup. Der er kunstværker fra 100 kr. og opefter.

Særligt for medlemmer af Kunstforeningen Rasmus, Odense
Der udleveres et gratis stykke grafik til de medlemmer af Kunstforeningen Rasmus, der møder op i galleriet enten fredag den 22. eller lørdag den 23. november. Kunstforeningen Rasmus´s bestyrelse vil være repræsenteret den 22.11.19.

Giv et medlemskab af Kunstforeningen Rasmus Odense i julegave
Nuværende medlemmer – samt nye medlemmer som melder sig ind inden 16. dec. 2019 og betaler fuldt kontingent på 800 kr. – kan indtil d. 23. december 2018 købe ekstra medlemskaber for halv pris, kun 400 kr. og give dem som gave. 

Rasmus julekalender
Fra den 1. december kan du følge med i vores julekalender på hjemmesiden:   www.gallerie-ramus.dk

Bag lågerne afsløres hver dag spændende kunstværker til fornuftige julepriser.

Vi ses i Gallerie Rasmus!

Med venlig hilsen

Elsemarie og Peter Rasmus Lind

 

 

Se kommende udstillinger i Odense her