Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Generalforsamling 2020


Kære medlem(mer),

Så er det igen tid til årets generalforsamling.

Grundet Corona-krisen kan vi desværre ikke mødes som vi plejer – og den tidligere ide med at bestyrelsen mødtes sammen med revisor og nogle frivillige observatører yder desværre ikke den ønskede sikkerhed for personlig beskyttelse mod smitte.

Derfor afholder vi for første gang i Kunstforeningen Rasmus´ historie en skriftlig generalforsamling. Vi har i en tidligere mail fremsendt information om, at de 4 bestyrelsesmedlemmer, der er på valg alle modtager genvalg – samt spurgt om der er andre forslag. Dette har ikke været tilfældet ved fristens udløb den 4.4.2020.

Udlodningen af kunstværker må desværre udskydes til der igen er normale vilkår for at mødes, idet den foreslåede ophængning af kunstværker i Gallerie Rasmus ikke kunne yde den nødvendige sikkerhed for det enkelte medlem. Vi vender tilbage med et tidspunkt og sted når vi ved mere senere.

De medlemmer, der har indsendt en fuldmagt og prioriteringsliste vil når vi kender det nye tidspunkt kunne vælge at bibeholde deres prioriteringsliste og fuldmagt, eller få den annulleret. Mere om dette på et senere tidspunkt.

Du/I kan hente diverse materiale til den skriftlige generalforsamling her:

Indkaldelse 2020

Formandens beretning 2020

Loddeliste 2020

Regnskab2020 - 

Se gevinstlisten 2020 - klik her

som endnu ikke er underskrevet af revisor og kasserer, men godkendt over skype.

Kasserens kommentarer til regnskabet:

Regnskabet slutter med et overskud på 5.438,09, som er tilfredsstillende. Der er indkøbt 81 kunstværker, heraf 79 til udlodning blandt medlemmerne, og beløb til indkøb af kunst udgør 90,36%, hvilket tilgodeser vedtægternes krav. Som sidste år er eventkontoen til rejser mv. en særskilt konto i Danske Bank. Denne konto indeholder forudbetalinger til diverse arrangementer i det nye regnskabsår, der som bekendt starter den 1. april.

Iflg. vedtægterne er der punkter der kræver flertal af de fremmødte. Dette giver ingen mening ved en skriftlig generalforsamling, hvorfor vi tager afsæt i, at det er et flertal af samtlige 395 medlemmer. Det betyder i praksis, at der skal være 198 eller flere der stemmer imod for at de nævnte forslag skal forkastes.

Husk at sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har kommentarer eller stemmer imod nogle af punkterne i dagsordenen.

Det skal ske allersenest kl. 18.00 den 24. april 2020 for at dine informationer kommer med i betragtning.

 

 

Generalforsamling 2019


Kunstforeningen Rasmus Odense afholdt den årlige generalforsamling på hotel H.C. Andersen fredag den 20. april 2019.

Se referatet fra generalforsamlingen 2019 - klik her

Se formandens beretning - klik her

Se gevinstlisten - klik her

     

Generalforsamling 2018


Oversigt over gevinster 2018 - klik her og download gevinstlisten