Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aktuelle udstillinger Grenen Kunstmuseum / Gallerie Rasmus


Dali på toppen - kappelborgskagen

D. 31. august kl. 10.00
Skolevej 5, 9990 Skagen

Vi byder velkommen til anden halvleg af den store Salvador Dali-udstilling på Kappelborg med foredraget "Dali og mig" ved Dalí-samler og -grafikekspert, Peter Olufsen, der også vil introducere udstillingens nye flotte Dalí-grafik.

Det har været en æressag for udstillingens producenter, Gallerie Rasmus og Dalígalerie, at hver eneste solgt billede er blevet erstattet af et mindst lige så godt eller endnu bedre. Og at de nye billeder passer ind i udstillingens samlede fortælling.

På udstillingen møder vi fortsat Salvador Dalí i temaer: som traditionalist, surrealist, illustrator - og endelig som religiøs kunstner!

Udstillingen har været et tilløbsstykke - og mange har valgt at sikre sig et stykke original grafik af den store surrealist.

Kom glad til foredrag og mini-rundvisning lørdag 31.8 kl. 10.00. Grib chancen for at få et vidunderligt stykke Dalí-grafik med hjem. Husk, at en Dalí på væggen derhjemme er endnu bedre end ti på museet i New York!

Der er fortsat gratis adgang til denne store kulturbegivenhed i Skagen.

Se eller gense denne fornemme ophængning af verdenskunst.

Vel mødt! 


Salvador Dalí
 

Salvador Dalí


Særudstillinger - Grenen kunstmuseum

”All that jazz” – værker af Laura Iniesta, Benjamin Torcal og Mogens Andersen

”All that jazz” er malerier med jazzmotiver med musisk indhold af vore to spanske kunstnere Laura Iniesta og Benjamin Torcal Torres samt danske Mogens Andersen.
Alle tre kunstnere har gennem det seneste år arbejdet med temaet jazz og brugt jazzmusikken som inspiration til deres malerier. Resultatet er kraftfulde og farvestærke værker fyldt med kraft og energi; men også et meget moderne og nutidigt udtryk.

 

''Natur'' udstilling

Naturen er kommet på mode i kunsten. Lige nu er der en romantisk strømning i kunsten, hvor der i stigende grad bliver fokuseret på landskab og natur i det hele taget. Naturen er igen ind i udstillingslokalerne på de danske museer og gallerier.
Værker af bl.a. Gitte Buch, Joël Gangloff (Frankrig), Mathieu Weemaels (Belgien), Mogens Grønbech, Lene Frederiksen, Albert Edon (Belgien), Inge Reusch, Anne Brérot (Frankrig), Pierre Bonetto (Frankrig),  og Majken á Grømma.

Værker af den spanske surrealist Salvador Dalí (1905-89)


Takket være et nært samarbejde med Danmarks førende Dalí-specialist, Peter Olufsen, kan Grenen Kunstmuseum/Gallerie Rasmus præsentere særudstilling med Dalí-grafik.
På udstillingen vises signerede prøvetryk fra Salvador Dalis foretrukne grafikværksted J.J. Rigal i Paris samt en række grafiske blade, der stammer fra enken Denise Rigals private samling, bragt til Danmark af Peter Olufsen.
Denne udstilling byder på en sjælden lejlighed til at se og/eller erhverve et eller flere af mesterens originale håndsignerede grafiske blade til en fornuftig pris.

I Axel Lind-salen vises malerier af museets stifter Axel Lind samt danske designmøbler fra Vodskov Bolighus

Desuden vises der i museets øvrige sale værker af en række af galleriets kunstnere, f.eks. Anders Moseholm, Andrzej Kaspzak (Polen), Allan Stabell, Quim Domene (Spanien), Maise Corral (Spanien), Pere Sala (Spanien), Artigasplanas (Spanien), og Narcís Gironell (Spanien) og Marlene Hammershøj.
Samt værker fra galleriets kunsthandel, bl.a. Svend Dalsgaard, Tom Krøjer, Robert Jacobsen, Vilhelm Freddie og Preben Hornung.