Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Gallerie Rasmus i Odense

I Odense har vi udstillinger i Ny Vestergade 8 og 9, lige som der er to aktive kunstforeninger og andre aktiviteter omkring galleriet i byen. Her får du et overblik over aktiviteterne i Odense.

Aktuelle udstillinger

Der er løbende udstillinger i Odense. Ferniseringer ligger normalt på fredage kl. 16-18, og alle er velkomne. Herefter er der ofte efter-fernisering, som altid er populære og hyggelige.

Læs mere om aktuelle udstillinger her


Kommende udstillinger

Læs om de kommende udstillinger i Odense og om efter-ferniseringerne, hvor vi inviterer på en bid mad og ofte underholdning - alle er velkomne, men af hensyn til forplejning skal man tilmelde sig i forvejen.

Læs mere om kommende udstillinger her


Kunstforeningen Rasmus Odense

Kunstforeningen Rasmus Odense har ca. 400 medlemmer, og formålet med foreningen er at give medlemmerne gode kunstoplevelser. Dette sker ved opkøb af kunst i Gallerie Rasmus til bortlodning blandt foreningens medlemmer og ved besøg og rejser i ind- og udland. Medlemskontingentet er 800 kr. om året og dækker for 2 personer ved deltagelse i ture.

Læs mere om Kunstforeningen Rasmus Odense her


Kunstforeningen af 1958

Foreningens formål er årligt at udgive et stykke grafik samt indkøbe kunstværker til bortlodning blandt medlemmerne. Alle, der melder sig ind eller fornyer medlemskabet, vil modtage et litografi. Kontingentet for 400 kr. pr. år.

Læs mere om Kunstforeningen af 1958 her


Kunstcirklen Odense

Som medlem af Kunstcirklen Odense kan du låne kunst i galleriet. Hver anden måned byttes kunstværket, og der kommer ny kunst på væggene hjemme hos dig selv. Måske får du rykket nogle grænser for, hvad du kan lide af kunst. Du betaler et månedligt beløb på 500 kr., og beløbet er en opsparing, der anvendes til køb af kunst i Gallerie Rasmus.

Læs mere om Kunstcirklen Odense her


H.C. Andersen Festivals

Siden H.C. Andersen Festivals begyndelse i 2013 har Gallerie Rasmus været involveret i planlægningen og udførelsen af en lang række aktiviteter og arrangementer hvert år. Festivalen finder sted i uge 34, og i den uge omdøbes Ny Vestergade til 'Kunstgaden'.